2008. 04. 28.

Az elmúlt néhány nap

Pénteken színházban voltunk!!! Igazi Neked való babaszínházban. Az előadás címe Toda-csoda gyereknyelven. Keresztmamival, Keresztpapival és Botondkával mentünk. Az előadás közben valamitől megijedhettél, elkezdtél nyafizni, de átültél Keresztpapi ölébe és ott már minden rendben volt. Sok ismert gyerekversikét, dalocskát játszottak, amiket mi is mondogatunk Neked. Közben formákból (kör, háromszög, kocka, henger) különböző figurákat raktak ki a színészek. Kislányt, kisfiút, kutyust, cicát, pacit.

Te a színpadon:



Hazafelé elaludtál a karomban, pedig direkt nem ültem le a metrón.

Szombaton Apa dolgozott (cserébe a héten 4 napot együtt leszünk). Délután Keresztmamiéknál grilleztünk. Előre látó, és Téged már igencsak ismerő anyuka lévén vittem váltócipőt, váltóruhát, hátha a kerti játékban valami "baleset" ér. Alig 10 perc kellett hozzá, hogy minden ruhádat és mindkét cipődet felhasználd. Úgy indítottál, hogy egy vízzel teli virágosládába léptél. Utána a sáros pocsolyákat térképezted fel és nagy élvezettel birtokba is vetted. Végül Botondtól kaptál kölcsön zoknit, mert mindened elázott. A kerti hintázást viszont nagyon élvezted! Érdekes, a játszótéren sosem hitázol ennyit.

Olyan jó, hogy itt a tavasz! Egyre többet vagyunk a szabadban, és egyre kevesebb ruha kell Rád. Imádsz virágokat szimatolni, és bogarakat nézegetni. Mi meg Téged nézegetünk, benned gyönyörködünk, ahogy felfedezed magad körül a világot.