2009. 11. 01.

Már megint...

Előzmény:
Múlt hét szerdán hajnalban bepisiltél, méghozzá úgy, hogy éjjel egyszer felkeltél pisilni. Másnap a bölcsiben alvásból sírással ébredtél, hogy pisilned kell, de a wc-ig már nem értél el. Ági délután mondta, hogy sokat jártál wc-re délelőtt is. Következő éjszaka sajnos újra bepisiltél, ez már gyanús volt, ugyanis mióta szobatiszta lettél, ritkán fordult elő baleset, pláne nem egymás után. Csütörtökön úgy döntöttem, ha tudom megoldom, hogy ne kelljen bemenned bölcsibe. Valószínűleg felfáztál. Így pénteken elvittelek a munkahelyemre, aminek nagyon örültél.
Szerencsére nálunk csütörtökön és pénteken viszonylag kevesen dolgoznak, így nem okoztál problémát. Sőt, szerintem nagyon jól elvoltál. Nem érzékeltem, hogy sokat kellett volna pisilned napközben, aminek kifejezetten örültem.

Aztán jött a szombat. Temetőbe készültünk. Elkezdtelek öltöztetni, és amikor levettem a pizsidet éreztem, hogy meleg a tested. Nem tévedtem, 37,6 volt a hőd. Egy óra múlva már jóval 38 fölött, jöhetett a lázcsillapító szirup. Ebéd körül ismét 39 közelében járt a lázad, ekkor már kúpot adtunk. Mivel Mamáék itt voltak ebédre, nem akartál aludni, de 4 körül elnyomott az álom. Az alvás után ismét lázzal ébredtél. Kaptál szirupot, majd átvittünk Mamához, mert színházjegyünk volt. Nem hagytunk ott, és mivel ez egy rövid darab volt, még ébren voltál amikor érted mentünk. Sajnos ismét 39 fok fölött volt a lázad, úgyhogy újra jött a kúp. Viszont a jó hír, hogy éjjel legalább nem kellett fájdalomcsillapítózni és most reggel sincs lázad.
Én a manduládra gyanakszom, eléggé be van dagadva a nyakad. Az evés is nehézkes, fájlalod a torkod.

Holnap Öcsike vigyáz Rád, aztán majd meglátjuk mi lesz, mert ez elég rosszkor tört ránk.

Dédi 92 éves lett!

Múlt hét pénteken munkaszüneti nap volt, így aznap délután tartottuk Dédi születésnapját. 92 éves lett. Volt mindenféle finomság, és persze torta is. Vittünk neki tüzijátékot is, ennek szerintem Te és Máté örültetek a legjobban. Mátéval egyébként rögtön csináltatok egy kis zenekart, gitároztatok és énekeltetek. Jókat mulattunk rajtatok. Ezen kívül felfordították az egész lakást, és annyit rohangáltál, bepótoltad az egész heti itthonlétet.