2009. 04. 13.

Mindenegyben


Annyira rég írtam már, mert elég sűrű napjaink voltak (és lesznek is) mostanában.
Voltam orvosnál, ahol kiderült, porckopás van a csigolyáimban, ezért fáj a derekam. Emiatt folyamatosan kezelésekre kell járnom, és gyógytornára is elküldtek. Szombatonként angolra járok, úgyhogy annyira fáradt vagyok, hogy szinte minden nap Veled együtt fekszem le aludni.
Közben Apának kibicsaklott a bokája, emiatt itthon volt egy hetet. Még mindig fáj a lába, nehézkes a járás.
És ami történt:
-Múlt hét végén három hét után megtartottuk a betegség miatt elmaradt névnapodat Keresztmamiékkal, Éviékkel. Nagyon örültél a vendégeknek, de amikor Hunor, vagy Botond játszani akart a játékaiddal, már nem voltál olyan vidám.
-A múlt héten csütörtökön és pénteken is banzáj volt a bölcsiben. Csütörtökön a Zenekuckó volt nálatok, pénteken meg bohócok látogattak el a bölcsibe. Zenéltek, énekeltek, és állatokat is vittek, nyuszit és galambot, amit simogatni lehetett. Kaptatok húsvéti ajándékot is.
-Hétvégén ismét vendégek jöttek. Mamáék, Nagypapáék, Ancsáék, Krisztáék. Húsvéti vacsira hívtuk őket, és végre a családdal is megtartottuk az elmaradt névnapodat. Szerencsére most Mátéval szemben nem jött elő az irigységed, egész jól eljátszottatok. Főzöcskéztetek, gyurmáztatok.



Másnap Viktor és Karolina jött át, ők szombaton nem tudtak jönni.
-Ma Bánkon voltunk horgászni. Sokat hezitáltam, hogy menjek-e (Veled), vagy maradjunk itthon kettesben. Végül elmentünk, amit reggel 9-re meg is bántam. Egy vízparton veled, kisebb (vagy nagyobb?) kalanddal ér fel. Ki-be rohangáltál a stégről, Te is horgászni akartál, persze mindig a stég széléről. Délután próbáltalak alvásra bírni, sikertelenül. Minél jobban akartuk, annál jobban pörögtél. Ennek az lett a következménye, hogy némi raguleves után, de még a rizs előtt elaludtál az étteremben az etetőszékben.


Nem keltél fel, úgyhogy letettünk aludni ruhástól. Remélem reggelig szundizol majd.

Halat ugyan nem fogtunk (szokás szerint - illetve két kis karonülő keszeg ráakadt a horgunkra), de csodaszép idő volt, Hihetetlen, hogy még április közepe sincs és már fürdőruhában lehetett ülni a tóparton. Tiszta nyár van.