2009. 09. 23.

Egy év bölcsi

Tegnap volt egy éve, hogy elkezdődött bölcsis életed. Hihetetlen, mintha tegnap lett volna. A kezdeti nehézségek után ma már nyoma sincs a rossz hangulatnak, minden nap örömmel mész be. Nyáron sokan elmentek a csoportból, 12 gyerekből mindössze hárman maradtatok, Mesi, Kira és Te. Sokat emlegeted még a régi barátokat, de szerencsére a játszótéren még összefutunk velük. A régi kis csapat után viszont kezded már emlegetni az új kisgyerekeket is.
A gondozónénik elmondása szerint igazi kis vezér vagy, ami most, hogy Ti vagytok a nagyok méginkább előjön. Azért bízom benne, hogy ezek után is csak jókat hallok amikor érted megyek;-)

Ismét horgásztunk

Hétvégén elutaztunk Bánkra. Szerettünk volna még egyet horgászni, és az idő is alkalmas volt hozzá. Nagyon lelkes voltál, már napok óta mondogattad, hogy utazunk a Bánki-tóhoz horgászni.

Most már mondhatom szokásodhoz híven tettél arról, hogy ne legyen unalmas a történet. Aludni nem akartál délutánonként, az energiából viszont nem fogytál ki. Mit mondjak... nehezen bírtunk Veled.

Te is próbáltál horgászni, sikerült is fognod egy-két kis halacskát, aminek nagyon örültél.
Este a panzió éttermében vacsoráztunk, ahol (ezen a helyen már nem először), elaludtál vacsora közben. Vasárnap ismét horgásztunk, ahol az előző napnál még nehezebb feladat várt ránk. Próbáltunk minden lehetséges eszközzel alvásra bírni (már csak azért is, mert ugyan este 8-kor aludtál, de reggel háromnegyed 6-kor keltél is), de sajna most sem jött össze. Este vacsi közben persze újra elaludtál, ekkor már a kocsiban.

Hazaérve gyors pancsi után újra aludtál.
Mi meg Apával jókora lelkiismeret furdalással küzdöttünk. Nem Veled van gond, hanem velünk. Korai még ilyen túrákra vinni, ami nekünk a nyugi és kikapcsolódás, az neked dögunalom.

Búcsúzóul még Papa haltartóját behajítottad a vízbe. Szerencsére Apának sikerült kihorgásznia, de a benne lévő halak újra szabadok lettek;-)