2008. 12. 21.

Bölcsis karácsony

December 17.-én szerdán volt a bölcsis karácsonyotok. Nyílt nap volt, így mi szülők is bemehettünk. Kicsit meglepődtem, azt vártam, hogy tumultus lesz, ehhez képest csak néhány szülő jött el.
Reggel fél 10 körül értünk be, Mama jött velünk, sajnos Apa nem ért rá. Vittünk bejglit, hogy majd tudjatok nasizni. 10 óra körül egy kis zenekar jött, egy néni furulyával, és egy bácsi gitárral. Nagy élvezettel hallgattátok, a nagyobbak játszani is beálltak, a kisebbek csak lesték mi lesz. Jó fél órás műsort csináltak karácsonyi énekekkel, amiből néhányat ti is ismertetek.
Utána a tornaszobában várakoztunk, amíg a Jézuska ajándékot tett a karácsonyfa alá. Nagyon sok szép játékot kaptatok, Duplókat, babakonyha felszereléseket, autópályát, favonatot, babákat, rajztáblát, fel sem lehet sorolni. Kibontogattátok az ajándékokat, és ebédig játszottatok.
Mivel nyílt nap volt, bent maradhattunk ebédre is. Egyszer eltűntem a látókörödből és keservesen sírni kezdtél, hogy -Anya, anya és rohantál az ajtó felé. Utána szigorúan csak ülve maradhattam a szobában. Ebéd után megettétek a sütiket, majd a többiek lefeküdtek, mi pedig hazajöttünk.












Egészség? Betegség?

Nagyon régen írtam már... Egyszer terveztem, hogy megírom meggyógyultál, de mire eljutottam oda, már ismét beteg lettél. Most éppen hányással szenvedtünk, ami bár nem volt gyakori, de azért aggódtam. Valószínűleg az antibiotikum hatása lehetett, mivel kétszer egymás után kaptál, tönkretette a gyomrodat. A kedved azért jó volt, és ma már szerencsére nem is jött ki belőled semmi.