2009. 03. 15.

Ünnep

A mai napra azt terveztük, hogy Keresztmamiékkal elmegyünk a templomba, ahol minden vasárnap 9-kor gyerekmise van. Mivel nagyon érdeklődsz a templomok és a harangok iránt biztos voltam benne, hogy érdekelni fog. Amikor először mondtam, hogy megyünk a templomba Te rögtön azt mondtad: -Meghúzzuk a bimmbammot? Persze elmondtuk, hogy az nem így működik;-) Többször is emlegetted a héten, hogy vasárnap megyünk a Keresztmamihoz, és a Botonddal majd a templomba megyünk. Egyszóval nagyon vártad.
Reggel kicsit késve bár, de elindultunk. Ami viszont kimaradt a számításból, hogy az ünnepek miatt le lesz zárva fél város. Mikor megérkeztünk a templomba teljesen megilletődtél. Hozzám bújva nézelődtél egy darabig, majd amikor megláttad, hogy Keresztmami és Botond kimennek a templomból, nekünk is mennünk kellett. Kint a templomkertben aztán jót játszottatok Botonddal. Keresztmamiéknál folytatódott a játék. Julika is nagyon nagy baba már. És olyan tündéri mindig mosolyog. Aztán Gabó kitalálta, hogy üljünk be valahová ebédelni, így ellátogattunk a Kakas étterembe. Nem csalódtunk, nagyon finomakat ettünk.
És ami a legnagyobb öröm, hogy egész jól viselkedtél;-) Hazafelé bealudtál a kocsiban, és szerencsére még itthon is folytattad.