2009. 05. 09.

Boldog születésnapot Apa!

Apának ma van a szülinapja! Ajándékot most nem kap, mert nem bírtam ki és előre odaadtam neki. A Madonna koncertre kapott két jegyet. Remélem engem visz majd;-)


Nózibetegség

A hét öt napjából négyet itthon töltöttünk... A hosszú hétvége előtti szerdán jött egy kis seb az orrodra. Valószínűleg a náthád miatt. Csütörtökön, mivel Apa itthon volt betegállományban, nem is vittünk bölcsibe, mert itthon rendszeresen kiszívjuk a nózidat és kenegetjük is. De sajnos mindezek ellenére a seb egyre nagyobb lett. Ráadásul ha végre elkezdett volna gyógyulni, Te letépted a sebet. Vasárnapra már nagyon csúnya gennyes volt az orrod. Hétfőre viszont jobb lett, így nem vittünk orvoshoz. De kedden ismét szörnyű volt. Úgyhogy nem úsztuk meg a doktornénit. Megvizsgált, kaptál az orrodra antibiotikumos krémet. Azt mondta a torkod is picit piros, de az nem vészes. Nem mehettél bölcsibe, így itthon maradtunk.
Szerencsére a kedved, étvágyad jó volt, úgyhogy tudtunk mászkálni. Egyik nap Papával ügyeket intéztél (én addig bementem kicsit dolgozni), másik nap piacra mentünk, játszótereztünk, motoroztunk. Kicsit olyan volt, mint a "régi szép időkben" amikor még itthon voltam Veled.
Tegnap visszavittelek kontrollra, szerencsére az orrod szépen javul, úgyhogy hétfőn mehetünk.