2008. 05. 31.

Szuri

Tegnap végre eljutottunk a 18 hónapos oltásra. Két hete kellett volna mennünk, de akkor pont beteg voltál. A vetkőzésnél már nem voltál túl vidám, a mérésnél már sírtál, de amikor megláttad a doktornénit egyből üvöltésre váltott az addigi pityergés. Állva, belém csimpaszkodva hallgatott meg a doktornéni. Az oltásnál már nem ordítottál;-) Utána választottál egy pipis matricát, amit néhány perc múlva a szádból szedtem ki. Lázad eddig nem volt, remélem meg is ússzuk ha eddig nem jelentkezett.
Nem tudom miért féltél ennyire, arra tudok gondolni, hogy a szemészeti vizsgálat maradhatott meg benned ilyen rossz élményként, mert annak előtte soha nem volt gondunk a rendelőben. Sőt, mindig mutogatod, hogy menjünk be amikor arra járunk.

Szerencsére a betegséged alatt lefogyott dekákat visszaszedted, most 11,07 kg voltál. Utoljára április 16.-án mértek, akkor 10,6 kilót mutatott a mérleg.

Az orvos után bementünk Mamához az oviba, ahol a Kolompos együttes zenélt. Sajnos nem kötött le Téged, úgyhogy nem maradtunk sokáig. Utána még bekukucskáltunk a bölcsibe, csak az udvar keritésénél. Majd jövőhéten bemegyünk valamelyik nap szétnézni.