2009. 06. 20.

Az első hét a bölcsis szünetből

A múlt hét pénteki műtét után belátogattunk a bölcsidbe. Ballagás volt (bár Te nem, de Máté ballagott), és a Zenekuckó is zenélt. Gondoltam hátha ez felvidít, és persze a gondozó néniktől is el akartam búcsúzni. Sajnos nem így lett, így megvártuk a Zenekuckót, elköszöntünk és indultunk haza. Menet közben elaludtál a karjainkba, így megbeszéltük, hogy hazamész Apával, én pedig elmegyek Roniék ballagására. Roni ballagása után vacsira voltunk hivatalosak Krisztáékhoz, ahova már Te is jöttél Apával. Még a kapuban találkoztunk, ahol Mátét meglátva egyből jó kedved lett, olyannyira, hogy le sem lehetett Titeket lőni.

A héten Mama és Papa vigyázott Rád, mert bezárt a bölcsi 5 hétre. Szerencsére nem volt semmi különösebb gond Veled. Kedden Apa visszavitt kontrollra, de két órás várakozás után a doktorbácsi elhagyta a rendelőt, Te közben elaludtál, így nem várt tovább. Sajnos a fütyidet még mindig fájlalod, de most már néhány napja kenjük, és sokkal szebb. Viszont a popsidon is kiütések lettek, amire még soha nem volt példa. Így 2 és fél éves korodra megismerkedtünk a Sudocream-mel. Szerencsére sokat javul már ez is.

Kedden megünnepeltük Mama szülinapját is, persze meglepi nem lett, mert berohantál hozzá a szobába, hogy hoztunk tortát;-)

Holnap Keresztmamiék után babatalira megyünk, közel egy éve volt utoljára. Jó lesz újra látni a kis csapatot, és kíváncsian várom melyik baba mennyit változott.

Hétfőn pedig irány Hőgyész. Bár az idő nagyon ramaty lett. A tegnapi kánikula után ma még talán 15 fok sem volt, és jövő hétre is ilyen időt mondanak. Szerencsére a Kastélyhotelnek wellness részlege is van, így reményeink szerint nem fogunk unatkozni. Ha pedig eláll az eső, irány a horgásztó;-)