2009. 03. 19.

Wang mesternél jártunk

Már több, mint egy hónapja megbeszéltük, hogy a márciusi jeles napjainkat az általunk a TV Paprika műsoraiból ismert Wang mester éttermében töltjük. Nagyon jó híre van a helynek és nem kellett csalódnunk. Az ételek isteniek voltak, a pincér fiú udvarias (aranyos volt, mert akármit választottunk, minden helyett mást ajánlott;-)). A hely maga egyszerű, nem flancos, de pont így volt jó. Aki szereti a kínai konyhát feltétlenül próbálja ki.
Hazafelé menet még Wang mestert is láttuk, igaz, csak hátulról;-)




Boldog névnapot Bucika, avagy egy kupac kukac esete

Ma volt a névnapod! Vittünk a bölcsibe csokis muffint, majd délután folytatódott az ünneplés. Karolinát köszöntöttük, akinek ma volt a születésnapja. A tortázás után Te is megkaptad az ajándékod. Kaptál Mamáéktól egy plüss magnó kinézetű, de igazi rádiót rejtő "játékot" (miután Papa magnóját már tönkretetted), egy nagyon jópofa ablakos könyvet (még nem is láttam ilyet, pedig bújom ám a könyvpiacot), pólót, Noddy és Thomas foglalkoztatót. És ami a legjobb ötlet volt, Öcsi és Karolina ajándéka, egy kupac kukac. Ezzel elleszel egy darabig;-)


Boldog névnapot Bucikánk, Botondot, Karolinát és unokatesómat Krisztát utólag is Isten éltesse születésnapjuk alkalmából.