2010. 06. 28.

Évzáró kertiparty

Június 18.-án pénteken volt a bölcsődei búcsúztató. Bár még két hónapig bölcsis leszel, "hivatalosan" már elballagtatok. Hihetetlen, hogy közel két év telt mióta először beléptünk a bölcsi ajtaján. Az idővel szerencsénk volt, mert egész délelőtt szakadt az eső, de a buli előtt nem sokkal elállt, így a kerti party valóban a kertben volt megrendezve. Nagyon aranyosak voltatok, minden csoport egymás vállát fogva kivonult az udvarra, ott leültetek, majd kezdődött a műsor, a Zenekuckó előadásában. Most kivételesen nem háttal nézted, sőt az elején még egész aktív voltál. A műsor után mindenki a saját csoportjába ment, ahol kezdődött az evés-ivás.
Közben átadtuk az ajándékokat is. Ajándékcsomagot adtunk a Áginak, a két Erikának, Andinak, Marikának és a bölcsődevezető Marikának. Áginak és Erikának scrappeltem, sajnos ezt elfelejtettük lefényképezni, de nagyon tetszett nekik. Két képet raktam rá, az egyik akkor készült amikor 2008-ban a bölcsibe kerültél, a másik pedig idén tavasszal. Egy kis idézet is került rá: "Búcsúszóra üt az óra, elindulunk szépen sorban. A félútról visszanézünk, ez volt a mi kedves fészkünk. Köszönjük, hogy szeretettel gondoztatok, neveltetek, ígérjük, hogy szót fogadunk, kis szívünkből búcsút mondunk."
Ti egy Aprófalva bölcsődés pólót és egy tarisznyát kaptatok. A pólót azóta is nyúzod, ha tehetnéd minden nap azt vennéd fel:-)
Mindenki sajnálkozott, hogy elmész, még a vezető Marika néni is mondta, hogy egyhamar nem felejt el Téged. Még egy kicsit játszottál az udvaron, de nem volt kedved sem enni, sem inni, se maradni, így hamarosan hazaballagtunk.