2008. 10. 03.

A beszoktatás utolsó napja-tizedik nap

Kifejezetten jól alakult a mai nap... egész délutánig. Reggel nem sírtál, ennek nagyon örültem, viszont délután Mama telefonált, hogy Ági mesélte neki, hogy Timike torkán ledugtál egy játék csavarhúzót. Szegénynek még a szája is megsérült. Olyan kellemetlen, nem is tudom hogy juthatott eszedbe. Talán meg akartad etetni?
Délután Mama és Papa együtt mentek érted. Marika néni kérdezte tőled, hogy na kijött érted, mire mondtad, hogy: Mamaanya;-) Ez volt az utolsó nap amikor ilyen korán jöttél el, sajnos jövő héttől már csak én tudlak elhozni, és jó esetben is csak 3/4 4-re érek majd a bölcsibe.

Beszéltem ma Keresztmamival is telefonon, már olyan rég beszéltünk (másfél hete;-) és most kiderült, hogy a terhesség alatt megemelkedett a cukra, és diétáznia kell. De szerencsére már nincs olyan sok idő hátra (bő két hónap), így talán könnyebben viseli majd. Botondot is nagyon rég láttuk, már több hete is van. Sajnos a munkába állással az egész napos barátnőzéseknek is lőttek.

Holnap szombat, már mondogattam, hogy nem kell menni bölcsibe, megyünk a Katikához lottózni;-) Ennek története van. Általában ugyanott szokott Apa lottózni minden héten, Katinál a Dózsa György úton. Amikor születtél, egy időre a Tescoban lévő lottózóban dolgozott, de ott is sokszor látott Téged. Aztán hogy nagyobb lettél, Te választottál mindig sorsjegyet, így a szombatoknak elengedhetetlen része lett a lottózás. Most már ott tartunk, hogy ha a lottózó közelébe érünk, nagy örömmel elkezdesz kiabálni: -Katika lottó! Aztán ha odaérünk rohansz be, és fel kell ülnöd a pultra, onnan szemléled az eseményeket.

Szóval holnap szombat, amit kettesben töltünk, mert Apa Visegrádra utazik csapatépítésre. Majd vasánap délután jön csak haza.