2008. 05. 25.

Gyermeknap

Ma Gyeremeknap volt/van! Ajándékként egy beszélő Dipsey-t kaptál, amitől először egy kicsit féltél, de már megbarátkoztál vele. Kivittünk a Szent István parkba, ahol gyermeknapi rendezvény volt. Itt nem találtunk semmi különösebben jó programot, (kivéve egy oroszlán bábbal való fotózkodást, aminek végeredményét állítólag elküldik, akkor majd csatolom) ezért egy sima játszóteres délelőtt lett belőle. Csatlakozott hozzánk Ancsa és Máté is. Eredetileg Éviékkel mentünk volna, de szegény Hunor még mindig (már majd egy hete) kórházban fekszik ugyan olyan tünetekkel, ami Neked is és nekünk is volt.

A délután Apával töltötted, én pedig az NLC fórumról megismert Tinánál voltam Keresztmamival és szép képeket készítettünk.

Sajnos mostanában nem történik velünk túl sok minden, ez miattam van, mert szakdolgozat védésre és államvizsgára készülök. Rád és Apára is kevés időm jut, amit nagyon, de nagyon sajnálok és csak remélni tudom, hogy néhány hét múlva már mosolyogva gondolok vissza erre a mindannyiunknak nehéz időszakra.