2008. 11. 29.

Nótafa;-)

Mostanában rengeteget énekelsz és mondókázol. Nagyon jókat szoktunk mulatni rajtad, olyan édes ahogy félig érthetően, félig halandzsázva mondod a szöveget. Egyébként sok kis dalt és mondókát ismersz már, ezek közül néhány:
-Jár a toronyóra
-Cifra palota
-Fújja a szél a fákat
-Ciróka, maróka
-Bimm-bamm
-Nyuszi ül a fűben
-Nyuszi Gyuszi fekszik árokban
-Hinta-palinta
-Lánc, lánc
-Megy a gőzös
-Este jó, este jó
-Csipp-csipp csóka
-Lassan forog a kerék
Lehet, hogy más is van a repertoárodban, most hirtelen ennyi jutott eszembe.
És persze mennek még az aktuális gyerekslágerek, mesék zenéi és persze Mikulás dalok;-))

Mindenféle

Nem mintha meglepő lenne, de azokból amiket elterveztem a hétvégére semmi nem lett. Nincs lekvár, és nem csináltam meg azokat a kreatív dolgokat sem amit szerettem volna. Sőt a lakást se díszítettük fel. Ennek oka: tegnap egész délelőtt sétáltunk (a doktornéni mondta, hogy nyugodtan mehetünk levegőzni ha jó idő van), majd ebéd és ezután lefektettünk aludni. Ez olyan jól sikerült, hogy én is közel 3 órát aludtam Veled. Késő délután vásároltunk egyet, jó későn értünk haza. Persze csak azt nem kaptuk meg amiért mentünk.

A mai nap? Punnyadósra sikeredett. Valami csoda folytán 1/4 9-ig aludtál reggel. Ezután megjártuk a szokásos Lottókatikás kőrutat, majd főzés, ebéd, alvás (amiből most én kimaradtam). Délután takarítani próbáltunk órákon keresztül, ami abból állt, hogy mi elpakoltunk, Te pedig nagy csatakiáltások és rohangálás közepette visszahordtad, szétszedted, előpakoltad, stb.

A hurutos köhögés és az orrfolyás sajnos még mindig meg van, de a hangulatod szerencsére jó.