2009. 06. 08.

Hétvégéről

Szombaton Keresztmamiékhoz voltunk hivatalosak, a múlt héten az eső miatt elmaradt gyereknapi bulira. Szerencsére az idő most kegyes volt hozzánk. Összesen 5 család jött, ki egy, ki két gyerkőccel. A legkisebb csemete mindössze 10 hetes volt. Kibabázhattam magam;-)
A nagyfiúk mind hasonló korúak voltak mint Te, úgyhogy jól el tudtatok játszani egymással. Ugráló váraztatok, motoroztatok, homokoztatok, rohangáltatok. Közben finomakat ettünk, ittunk. Mi ott is aludtunk Gabiéknál, ami külön fejezetet érdemelne meg. Botond egyedül alszik el. Lefektetik a szobájába, a lámpa ég, és az ajtó nyitva. Tudta, hogy mi ott alszunk a mellette lévő szobában, úgyhogy folyamatosan kiabált:

-Bucika gyere adjál nekem puszit!
-Bucika gyere simogass meg!
Majd amikor Keresztmami átcserélte a hosszú pólóját rövidre:
-Bucika gyere nézd meg a pocakom!

Nagy nehezen elaludtatok, mi még egy kicsit beszélgettünk, amikor nyüszögést hallottunk. Bogi kutyus megszülte az első kiskutyáját. Leszaladtunk hozzá, majd megvártuk míg 8 kiskutya világra jön. Később még 2 kutyával bővült a kutyacsalád, úgyhogy 10 csemete lett;-)

Képet Keresztmamiék csináltak, majd kérek tőlük.

Nyertem!

Időnként rámjön, hogy játszani és persze nyerni akarok! És ez most sikerült is. Még a pünkösdi hosszú hétvége előtt játszottam egy zenei oldalon, ahol Magna Cum Laude jegyeket lehetett nyerni a 10. szülinapi koncertre. Már el is felejtettem, hogy játszottam, amikor is múlt hét kedden megnyitottam a levelezőmet, egy levél várt NYERTÉL tárggyal. Nyertem 2 jegyet a koncertre, plusz még egy cd-t is, ami a koncert napján jelent meg.
Apát vittem magammal, aki ugyan nem MCL rajongó, mégis tetszett neki a koncert. Tényleg iszonyú jó hangulat volt, szinte mindenki táncikált, énekelt, egyszóval jó buli volt. És jó érzés volt, hogy nyertem;-)))