2009. 12. 02.

Julika 1 éves lett! - november 28.

Ez a hétvégénk is programdúsra sikeredett. November 28.-ra Julika első születésnapjára voltunk hivatalosak. Ez a nap a családi ünneplés volt, a gyerekzsúr másnap volt, amire szintén meg voltunk hívva, de sajnos nem tudtunk elmenni. Julika mint mindig, most is tüneményes volt, Keresztmami pedig nagyon finom vacsorával készült. Juli külön kis tortát kapott (csokisat), amitől a rózsaszín ruhácskája pillanatok alatt csupa maszat lett:-)
Isten éltessen kicsi Keresztlányunk!


















3 éves státusz

Múlt hét pénteken túlestünk (kis csúszással) a 3 éves státuszon. Valami oknál fogva nagyon meg voltál illetődve, pedig mindig beszédes vagy a doktornéninél. Találkoztunk az új védőnővel, aki szerintem frissen végzett lehet, minden esetre nagyon fiatal, de szimpatikusnak, kedvesnek tűnik. A "régi" védőnő, mint kiderült nyár óta babázik. Először a védőnő kérdéseire kellett válaszolnunk, testi-, lelki-, beszédfejlődés. Elmondtam, hogy nem vagy visszahúzódó, kifejezetten bőbeszédű, könnyen kapcsolatot teremtő gyerek vagy, majd ezek után bemutattad egy olyan énedet amit igen ritkán látni. Gyakorlatilag a fenekembe bújtál, vagy ha nem, akkor csimpaszkodtál belém mint egy kismajom és nem akartál megszólalni sem.
Azért sikerült megméregetni, megvizsgálni Téged.
3 éves korodra a súlyod 13,8 kg, a magasságod pedig 100 cm.

A vizsgálat után csak beugrottunk a bölcsibe, de nem maradtál ott, bejöttél velem dolgozni. Előtte céges ügyeket intéztünk a bankban, ahol lenyűgözted az ügyintézőt. A munkahelyemen múltkor a 6 óra alatt jobban elvoltál, mint most a kb. 2 órában. Úgy tűnt már nagyon otthon érzed magad.

Még mindig szülinap (november 22.)

Életed első gyerekzsúrját el kellett halasztani egy héttel a betegséged miatt. Szerencsére minden gyerek el tudott jönni. Itt volt Emese, Timi, Hunor, Botond, Juli és Te. Szerencsére különösebb balhé nélkül játszottatok, bár egyszer-kétszer azért előfordult némi veszekedés a játékok miatt. Ismét nagyon szép ajándékokat kaptál: kocka kirakót, Madagaszkár dominót, Madagaszkár 2. dvd-t, Moon Sand-et, Pötyit, és gyurmakészletet. Mindennek nagy sikere van, azóta is napi szinten játszol velük. Mint már sokszor, most is megállapítottuk, hogy kicsi a lakás:-)