2008. 06. 12.

Popo...

Mostanában az egyik kedvenc dalod az Alma együttes előadásában a Ma van a szülinapom című szám. Naponta százötvenszer meg kell hallgatni;-) Te csak így hívod: popo ami a refrénből következik: -Ma van a szülinapom, pom, pom...



Azóta lett egy másik kedvenc Alma számunk is, Dodó egy maci, bár ez utóbbi inkább nekem tetszik, de azért amikor énekeljük nagyokat röhögsz rajta:


Délutáni hisztiparty

Fogalmam nincs mi lehetett Veled tegnap. Imádom a nyári viharokat (persze kizárólag nappal, éjjel annyira nem), ezért amikor láttam, hogy beborult, és mivel az utcára lemenni nem tudtunk, gondoltam kiülünk az erkélyre kicsit. Aztán egyszercsak elkezdett zuhogni az eső és hangosan kopogott az erkély műanyag tetején. Ettől úgy megijedtél, és olyan visításba kezdél, hogy be kellett menni a szobába. Aztán viszonylag szolid dörgés, villámlás kezdődött, amit szintél üvöltve fogadtál. Így kb. fél 5-től-7-ig gyakorlatilag a fenekemben töltötted a délután, mindezt sírva. Így főztem, így takarítottam. Az idén volt már néhány durva vihar, de eddig nem vettem észre, hogy féltél volna. Remélem csak átmeneti zizzenet volt, nem lesz ez mindig így.