2008. 10. 12.

Szombat Szentendrén

Tegnap Mamáék óvodájának szokásos őszi kirándulása volt Szentendrén. Csatlakoztunk a kis csapathoz, és Te is részt vettél az ovisoknak szánt akadályversenyen több, kevesebb sikerrel;-) De mindet végig csináltad, és a korodhoz képest elég türelmes voltál.

Amiken részt vettünk:
- papír gomba gyűjtés az erdőben
- kúszás az akadálypályán
- horgászat
- gyöngyfűzés
- kóstolás
- célba dobás
- labda terelgetés

Néhány képet is sikerült készíteni:












Nyereményt is kaptál;-) Egy doboz Kinder tejszeletet, egy Kinder tojást, és egy doboz Tic-Tac-ot.
A játék után elindultunk sétálni egyet a belvárosban. Van egy nagyon jó fagyizó és apával beszéltük séta közben, hogy majd veszünk fagyit. Persze rögtön elkezdted duruzsolni a -Bucika szereti fagyit kis műsorodat. Mivel kicsit náthás vagy és a hangod sem a legjobb, nem mertünk kockáztatni, ezért csak egy adag tejszínhabot kaptál. Ez persze nem szegte kedved, hatalmas élvezettel nyalogattad hosszú percekig. Kicsit féltem, hogy bajod lesz tőle, mert elég nagy adag volt, de amikor elfogyott még kértél volna;-)

Még a cukiban leültünk a fagyi alakú bárszékekre, ahol folyamatosan mondtad a magadét:




Fagyizás után még sétálgattunk kicsit, majd elindultunk hazafelé. Átmentünk az új M0-ás hídon is. Egyszer meg kell majd nézni este is.




Alighogy elindultunk Te be is ájultál a kocsiban.


Szerencsére hazaérve sikerült visszaaludnod, így mi is szundítottunk Apával egyet a nappaliben, míg Te a mi hálószobánkban aludtál;-)