2008. 08. 25.

Nyertünk másfél hónapot;-)

Ma volt az első bölcsis szülői értekezlet. Egy csoportba kerültél Timivel és Mesivel is;-) Sajnos Máté más csoportba került, de az udvaron majd úgyis találkoztok.
Nagyon szimpatikus az egész bölcsőde hozzáállása, remélem Te is szeretni fogod. A jó hír (számomra legalábbis), hogy mivel egy gondozónőre több gyerkőc is jut, egy gyerekre pedig 2 hetes beszoktatási periódust számolnak, mi csak október 13-án kerülünk sorra;-))) Addig még együtt leszünk.

Nyaralás 2.0

Tegnap megérkeztünk Siófokról, ahol 5 napot töltöttünk Évivel, Hunorral, Csabival. Sajnos szombaton már nem volt túl jó idő, nagyon fújt a szél, így pancsolni sem tudtál tegnap pedig már a levegő is lehűlt, úgyhogy összepakoltunk, megreggeliztünk és indultunk is haza.
Szerdán az érkezésünkkor rögtön akadt egy kis probléma. A Piknik üdülőfaluban foglaltunk szállást, de nem találták a foglalásunkat. Így átirányítottak egy másik szálláshelyre, a Piknik apartmanházba, ahol egy jóval nagyobb lakást kaptunk, de elég messze volt a Balatontól, ráadásul a tisztaság is hagyott némi kívánni valót maga után:-( Fürdeni Siófok aranypartjára jártunk, ahol van feltöltött iszapos rész, itt nagyon jókat szaladgáltatok Hunorral, mi pedig várat építettünk Apával, amit persze ahogy elhagytuk a helyszínt le is romboltak.
Kipróbáltuk a panzió medencéjét is, de ott mély víz volt, csak körbe a perem részen tudtatok szaladgálni, engem viszont a frász kerülgetett, mert mindig be akartál ugrani a mélybe.
Az altatással ismét problémák voltak délután, előfordult az is, hogy két órát tologattunk a babakocsiban, mire elszundítottál. Esténként szerencsére simán elaludtál.
Ezzel a nyaralással azt hiszem véget is ért a nyári kaland, mától újra kezdődnek a szürke hétköznapok, jövő héttől pedig itt az ősz, és vele együtt Neked a bölcsi, nekem pedig a munka.