2009. 09. 01.

Itt van az ősz...

A hónap utolsó hétvégéjét Apa nélkül töltöttük. Mégpedig azért, mert Pécsre utazott egy sporttalálkozóra, ahol lövészeten indult.
Kihasználva a szabad életet, péntekre beszerveztem Papát, hogy menjen érted a bölcsibe és vigyázzon Rád a délután folyamán. Keresztmamival pedig megbeszéltük, hogy átjön és alkotunk. Sajnos ez nem jött össze, ugyanis alighogy belépett szegénykém az ajtón, apukája, - aki vigyázott Julira és Botondra - , telefonált, hogy Julu vígasztalhatatlanul sír. Előpakoltunk, ittunk egy jeges kávét, de mivel Julika nem nyugodott meg, Gabinak muszáj volt hazamennie. Így hát elbattyogtam Érted, és jöttünk haza.
Szombaton én dolgoztam, délután pedig Krisztával, Ancsával és Mátéval elmentünk megnézni a Michael Jackson születésnapja alkalmából rendezett villámcsődületet. Ez abból áll, hogy sok-sok ember betanul egy koreográfiát, majd a város egy adott pontján hirtelen megszólal a zene és ők egyre többen elkezdenek táncolni. Még Neked is tetszett. A vasárnap viszonylag eseménytelenül telt.

Szerencsére idén az idő nem romlott el augusztus 20.-a után, így még nem érzem különösebben, de ma beköszöntött az ősz. Biztos minden évben ezt mondom, de hihetetlen milyen hamar eltelt a nyár.
A bölcsiből is elmentek a "nagyok". Ők már múlt héten délelőttönként ismerkedtek az óvodával, de mától már oda is járnak. A Ti csoportotokból összesen hárman maradtatok Mesi, Kira és Te. Jött még nyáron egy új kislány Lilla is. A létszámot viszont felemelték, így 10 új kisgyerekkel fogsz találkozni a következő hetekben. Kíváncsi vagyok változol-e attól, hogy idén Te lesze a nagyfiú a csoportban. Néhány hét múlva kiderül.

És a tavaszig már csak 180-at kell aludni:-D