2009. 04. 28.

Képekben...




Ezek történtek velünk

Múlt héten elköltözött a cégünk. A XII. kerület helyett ezentúl a XI. kerületben fogok dolgozni. Jó nagy munka volt 3 iroda költöztetése, de nagyon flottul zajlott minden. Múlt hét pénteken már az új helyre mentem. Közlekedés szempontjából jó, hamarabb beérek, mint a régi helyre. Nekem a hely is tetszik, bár kisség szűkösebben vagyunk, mint a régi helyen.

Időközben a fizikoterápiás kezelésem is befejeződött, sajnos nem sok ereménnyel.

Rólad...

Sajnos péntekre nagyon betaknyosodtál, igy elöször lemonduk a szombati, Keresztmamiékkal megbeszélt randit, majd végül elmentünk... nélküled. Sokat gondoltunk Rád, milyen jókat szaladgálnál. Botond nagyon nagyfiú már, Julika pedig egy kis tündér. Keresztapu nagyon finom bográcsos pörit csinált, Gabi pedig gyümölcsös diótortát készített teljeskiörlésű lisztből, szintén nagyon fincsi volt.
Vasárnap a Normafához mentünk, ahol kicsit játszótereztünk, és persze nem hagyhattuk ki a sajtos rétest sem, amiből kettőt beburkoltál.
Kicsit féltem, hogy lebetegszel, de az étvágyad és a kedved nagyon jó volt. Még pénteken elkezdtem Neked adni homeós bogyókat, ami úgy tűnik használ. Apa viszont lebetegedett, úgyhogy most itthon lébecol.

A bölcsit egyre jobban élvezed, nagy örömmel mész reggel, elmúlt a sírás teljesen. Továbbra is Mesi és Timi a legjobb barátod, de minden kisgyereket szoktál emlegetni. Még mindig nagy nótafa vagy, múlt héten előadást is tartottál, Ági és Erika néni elmondása szerint elkezdtél énekelni, mire a többiek körbeálltak és hallgatták a kis műsort.

Pikker bot

Hogy ez mit jelent? Fogalmam sincs. De Te tudod. A legutóbbi bánki horgászat alatt nagyon megtetszett neked ez a hobbi. Kaptál is egy igazi horgászbotot, amit reményeink szerint hétvégén fel is tudunk avatni.
Mostanában Papáéknál mese helyett a Horgászat feederbottal c. dvd-t nézitek. Szerintem már kívülről fújod. Meg is jegyezted múltkor, hogy a bácsi pikker bottal horgászik;-) Még mi sem tudtuk mi az.