2011. 07. 04.

Év vége az óvodában

Az év végét két program is zárta.
Az egyik a Zenekuckó bemutató. A Zenekuckó Erika néni és Sanyi bácsi "együttese". Már bölcsiben is tartottak időnként előadást, de itt az oviban heti rendszerességgel voltak Zenekuckó foglalkozások. Június első hetében bemutatót tartottak nekünk, szülőknek, ahol elénekeltetek sok dalt, és eljátszottatok sok játékot, amit az év folyamán tanultatok. A végén mindenki névre szóló oklevelet kapott.

Nagy örömünkre Te is aktívan részt vettél, pedig bölcsiben (bár ott is imádtad), háttal nézted a műsort:-)




A másik program szintén június első hetében az évzáró volt. Itt is előadtátok azokat a verseket, dalokat, játékokat, amiket év közben tanultatok az óvónéniktől. Szerencsére a közös verseket itt is mondogattad, bár önállóan nem voltál hajlandó szerepelni, de Nálad már ez is nagy fejlődés. A műsor végén megköszöntük Jutka néninek, Adrienn néninek és Erzsi néninek az egész éves munkáját.
Nagyon gyorsan eltelt ez az év, és olyan nagyot nőttetek mindannyian!




Kicsit megkésve

De elkészült az idei bánki fotó is:




Májusi jeles napok

Májusban rengeteg családi szülinapunk van. Idén ráadásul két kerek évfordulót ünnepeltünk. Az elsőt május 9.-én amikor is Apa 40 éves lett. A másik május 14.-én Papa szülinapja, ő 60 éves lett idén.
Nagy családi összejövetelt szerveztünk erre a napra, szerencsére sokan el is jöttek. Ott volt Mama bátyja és családja, Krisztáék, Ancsáék, Papa testvére és lányai, Ibolya néni és Gyuri bácsi is.
Hidegtálat rendeltünk, mert ilyen nagy tömegnek már nehezen tudnánk megteríteni. A finom ételek mellett Papa két tortát is kapott, és Ibolya néni is sütött rengeteg finom rétest. Persze szokás szerint rengeteg kaja maradt.







Bepótolom

Nagyon le vagyok maradva blogügyileg. Oka nincs, max. a fáradság (lustaság). De szép lassan elkezdem bepótolni.