2009. 01. 30.

Egy hét "pihi"

Ez így túl jól hangzik, pedig szó sem volt pihenésről. Már pénteken is furán éreztem magam, de hétfőn reggel hőemelkedéssel ébredtem. Azért összekaptam magam, és elindultam dolgozni, de haza is jöttem. Délután már igen vacakul voltam, nem volt magas lázam, mégis csak feküdni volt erőm. Este elmentünk orvoshoz, ahol két órát várakoztunk. Nekem influenza gyanús volt a betegségem, Apának valami másfajta nyavalyája volt. Mindketten antibiotikumot és még egy rakás gyógyszert kaptunk.
Szóval ez a hét a betegség jegyében telt el. Mivel Te már egész jól voltál, igen nehezen viselted a bezártságot, de sajnos az idő nem volt alkalmas arra, hogy sétálni vigyünk (bár én két napig szinte fel sem keltem). Még mindig nem vagyunk 100%-osak, de hétfőn irány a munka!
Ma végre kisütött a nap, így elmentünk sétálni egyet. Elsétáltunk a bölcsiig, ahol találkoztunk Ágival. Elmesélte, hogy a héten a két csoportból (24 gyerekből) volt, hogy egy gyerkőc sem volt. A Te csoportodban pedig összesen két gyerek van tegnap óta.