2008. 09. 09.

Derült égből villámcsapás

Ez jellemző a mai napra.
Mamát bekísértük az oviba, amikor a bölcsis Marika nénivel összefutva üdvözölt Téged (-Szia Migyerekünk). Kérdezte, hogy megyünk-e hétfőn bölcsibe, mire én meglepődve válaszoltam, hogy mi csak október közepén kezdünk. Csodálkozott miért olyan későn. Mondtam, hogy azért, mert a többieknek sürgős volt, mi pedig ráérünk;-) Kicsit később kaptam egy infót, hogy állítólag szeptember végéig be kell szoktatniuk minden gyerkőcöt. Felhívtam Mamát is, hogy elújságoljam a hírt, mire közölte, már őt is hívták a bölcsiből, hogy jövő hét utáni hétfőn kezdhetünk. Olyan hirtelen jött, nem is tudom örüljek, vagy sirjak. Minden esetre holnap bemegyünk, és megbeszéljük a dolgokat.
Mellesleg meglessük Mátét is, aki már két napja bölcsis;-)

Ikeás minitali

Tegnap iszonyú rossz időre ébredtünk. Szakadt az eső és jóval hűvösebb volt, mint vasárnap. A zuhi ellenére elindultunk az Ikeás babatalálkozóra. A 32-es busz szokás szerint kimaradt, vagy késett, de legalább 20 percet vártunk rá, amíg én jól eláztam. Szerencsére téged megvédett az esőkabát.
Mire odaértünk már ott volt Ági-Stefi, Adri-Vivi, Andi-Norbi. Majd később csatlakozott hozzánk Gabi Botonddal, és Bea Krisztiánnal. Elég rég találkoztunk már a fórumos babákkal, azt hiszem talán áprilisban. Jó volt látni mennyit változtak ez alatt a néhány hónap alatt. Októberben nagy babatalálkozóra készülünk, még több babával, kíváncsi vagyok rájuk. Valószínűleg ez volt az utolsó ilyen délelőtti találkánk, mert lassan mindenki bölcsibe megy:-(
Az Ikeás ebéd után, ahol egyébként nagyon ügyesen ettél egyedül, még körbenéztünk az áruházban, majd elindultunk haza. Természetesen a buszon elaludtál, így a megállótól hazáig cipelhettelek. Nem volt könnyű munka. De legalább a nap kisütött újra;-)

Vivi, Krisz, Botond, Stefi:


Stefi, Bánk, Norbi, Stefi:


Mivel én szokás szerint nem vittem fényképezőt, a képeket Adritól "loptam".