2009. 10. 22.

Piaci séta

Tegnap már lemerészkedtünk az utcára, egy hosszabb séta erejéig. Ahogy sétáltunk, kérdezted, hogy mikor megyünk a piacra. Amíg itthon voltam veled GYED-en hetente legalább egyszer kilátogattunk.
Mivel beígértem, ma elmentünk a Lehel-re, egyrészt mert még egy rakás csekk feladásra várt, másrészt minket is elkapott a "dátha", és úgy gondoltuk egy nagy adag gyümölcskoktél segíthet.
Miután feladtuk a csekkeket lementünk a piactérre, ahol megkérdeztelek:

-Milyen gyümölcsöt vegyünk Bucikám?

Mire a válaszod:

-Kolbászt!

Betegségen innen és túl

A múlt héten benyalt kis vírus elég makacs volt. A szokásostól eltérően nem volt olyan magas lázad csütörtökön, pénteken és szombaton. De vasárnap reggel már 39, majd hétfőn 40 fokos lázzal ébredtél. Már előre féltem, mi lesz délután ha már reggel így indítunk. Szerencsére délután sem ment ennél följebb, amikor felébredtél lázcsillapítót adtam, majd lementünk a doktornénihez. Kaptál gyógyszert, ami úgy tűnik teli találat volt, mert már éjszaka sem ment fel a lázad, és szerencsére az azt követő napokon sem. A kedved egyébként mindvégig jó volt, viszont iszonyú csúnya váladék gyűlt fel benned, amit orrszívóval is csak nagy nehezen sikerül eltávolítani.
Ma ismét meglátogattuk a doktornénit, minden ok, hétfőn már mehetünk dolgozni/bölcsibe.