2009. 12. 25.

Rajzoltam

Nem mondom, hogy tökéletes lett, sőt, de legalább végre két hónap után ismét alkottam. (Élőben azért kicsit jobban néz ki, közben be is lett keretezve, és Anyuék kapták meg karácsonyra)


Az első és a második

Múlt héten szerdán leesett az első hó. Mivel itthon voltunk betegség miatt (ez volt az utolsó nap a betegállományból), kihasználtuk az alkalmat és szánkózni mentünk itt a környéken. Nagyon élvezted, bár inkább a szánkó húzogatást választottad, mint a szánkózást. A hó nagy része másnapra sajnos el is olvadt. Csütörtökön ismét mehettél bölcsibe, bár nem voltál túl lelkes. Pedig vittünk sütit is, mert aznap volt a bölcsis karácsony. Délután egy zenekar tartott előadást, amire mi szülők is hivatalosak voltunk. Nem tudom szoktak-e máskor is gyerekeknek előadást tartani, de nem voltak a helyzet magaslatán. Szombaton munkanap volt és mivel nem végeztem a munkával, kénytelen voltam bemenni. De a bölcsit már lemondtam aznapra, így velem jöttél. Délután esni kezdett a hó, sűrű, nagy pelyhekben, ami meg is maradt. Apa jött értünk kocsival, aztán lépésben jöttünk haza. Elmentünk még vásárolni, majd utána átszánkóztunk Mamáékhoz. Egész éjjel esett a hó, gyönyörű fehér és csöndes lett minden.
Végre, sok év után esély volt a fehér karácsonyra. A hét elején még -20 fokot is mérhettünk éjjel, azonban a hét közepére, így karácsonyra is olyan meleg lett, hogy minden hó elolvadt:-( Nem hogy fehér karácsony nem lett, de ma tavaszi idő volt, 16 fokkal, esővel, sőt dörgéssel és villámlással! (Ki is vittük a leandert az erkélyre "levegőzni" egy kicsit)