2009. 07. 07.

Aranyak

Apával szállnak ki a klímás autóból. Kint persze jó meleg volt. Apa kinyitja az ajtót, mire Bánk megjegyzi:

-Rólam meg szakad a víz.

Délután gyanús szag terjengett. Kérdeztem van-e kaka, persze nem volt. Megkérdeztem:

-Akkor pukiztál?
-Azt hiszem igen.

Tegnap Mamától kapott egy kis csíkos fürdőgatyót, amit én fecskének neveztem, bár nem a klassszikus fecske, de olyan hagyományos fazon és csíkos. Természetesen este ebben kellett fürdenie. Felhívtuk a fürdőkádból Mamát is, hogy elújságoljuk milyen nagy sikere van a fürdőnadrágnak. Kihangosítottam a telefont mire Bánk felállt a kádban:

-Nézd Mama, itt vagyok a SZÖCSKÉBEN.

Szobatisztán

Két hete szobatiszta vagy. Furcsa, mert arra számítottam, hogy fokozatosan fogunk haladni, de hirtelen, egyik napról a másikra történt minden. Azt már leírtam, hogy Hőgyészen döntöttél úgy, hogy nem kell többé pelus. Mivel a délutáni alvás alatt már ott sem adtam Rád, ez a hazajövetel után is így maradt. Gondoltam azért éjszakára biztos ami biztos adjunk pelust, de ez is fölöslegesnek bizonyult. Egy nap kivételével száraz pelussal ébredtél, első utad a bilihez vezetett, úgyhogy már ezt is elhagytuk. Szerencsére "balesetek" sem történtek eddig, bárhol vagy szólsz ha pisilni kell, és mi rohanunk veled, ha máshova nem is tudunk, az első bokorig;-)

Ami érdekes, hogy ezt megelőzően csak este voltál hajlandó (kérésre) pisilni, de akkor kizárólag a wc-be. Most viszont inkább a bili a nyerő.