2008. 07. 09.

Bölcsi látogatás

Hétfőn ellátogattunk leendő bölcsődédbe. Kíváncsi voltam hogyan reagálsz majd a sok gyerekre, és a még több játékra. Erre a kérdésre hamar meg is kaptam a választ. A kapun belépve megláttad az egyébként nekem is nagyon tetsző (évek óta bámulom a bölcsik udvarán, bárcsak nekem is lett volna ilyenem sóhaj közepette) lábbal hajtós Little Tikes márkájú rendőr- és kupé autókat, amiket rögtön birtokba is vettél.

Ilyen a kisautó (katalógus kép, sajnos nem Bánk szerepel rajta):




A játék fél órán keresztül úgy zajlott, hogy egyik kocsiba be, utána ki, be a másikba, stb... Ha bármelyik kisgyerek segítségedre sietett hangos -Nem, nem! kiáltásokkal el is üldözted őket. Egyébként a kocsit hajtani nem tudtad, u.olyan, vagy hasonló elven működik, mint a kis műanyag motorok, aminek még szintén nem éreztél rá az ízére. Úgyhogy egyhelyben autózós játszós történet volt ez.
Ancsával és Mátéval mentünk, Máté hamar feltalálta magát, bár a gyerekek őt sem érdekelték túlzottan, viszont végigszaladt rögtön az egész bölcsin, homokozott, mászokázott, kirakózott, könyvet nézegetett.