2009. 02. 23.

Jó a hó?

Úgy látszik minél közelebb a tavasz, annál inkább bekeményít a tél. Éjszaka annyi hó esett, hogy reggel úgy döntöttem, szánkóval viszlek bölcsibe. Ezt el is újságoltam Neked, de a nagy öröm helyett hisztizni kezdtél. Persze nem a szánkózással volt gond, hanem a bölcsivel. Nekivágtunk a nagy útnak, azonban arra nem gondoltam, hogy hóesésben nem biztos, hogy túl jó szánkózni. Egész úton összehúzott szemekkel, lehajtott fejjel ültél a szánkóban. Később odadtam az ernyőmet, de úgy se volt jó. Bár amikor rákérdeztem, hogy nem jó a szánkózás, rávágtad (persze változatlan ábrázattal), hogy de.

Szerencsére délután is tudtunk még egy kicsit szánkózni, akkor azért már jobban élvezted. Hógolyóztunk is, megdobáltuk Mamát, Papát, egymást és persze a kutyákat. Nagyokat nevettél azon, hogy Hubi ette a havat.

Ilyen volt reggel a táj:



Ilyen pofid volt szánkózás közben:



Ernyővel próbálkozunk:


Boldog szülinapot Máté!

Unokatesóm Ancsa kisfia Máté ma lett 3 éves. A szülinapi bulit tegnap tartottuk népes kis családunk körében. Ott volt Ancsán, Mátén és Samon kívül Roni, Ricsi, Kriszta, Tony, Mama, Papa, Dédimama és mi hárman;-) Ancsa és Sam finom ázsiai ételekkel készült. Máténak pedig óriás méretű Thomas tortája volt.

Boldog szülinapot Máté!!!

Parsang

Múlt hét csütörtökön került sor a bölcsis farsangra, vagy ahogy Te hívod a Parsang. Így, ha fel nem is váltotta, de most már a Kiskarácsony, nagykarácsony mellett az Itt a farsang áll a bál c. dalocskát is sokat énekled.
Mivel varrni nem tudok, a kézügyességem sem a legjobb, vásároltunk Neked jelmezt. Sokáig gondolkodtam, vajon mi lehetnél... Valamilyen állatka? Vagy mesehős? Végül Teletabbie mellett döntöttünk, mert még mindig nagyon szereted őket. A neten kutatva rátaláltam egy méretben megfelelő Dipsey jelmezre, így ő lett a nyerő.
A farsang egyébként jól sikerült, volt Zenekuckó, amit nagyon élveztetek, és nagyon aranyos jelmezek voltak. Bár én csak néhányat láttam, mivel zártkörű buli volt;-) Túrófánkot sütöttünk az alkalomra, aminek akkora sikere lett, hogy másnap már a receptet osztogattam. Te cukroztad meg a fánkokat, ezt nagyon élvezted.
Állítólag lesznek majd fényképek, nem tudom fényképész volt-e, vagy valamelyik szülő csinálta, minden esetre kíváncsian várom.

Addig is néhány saját kép: