2011. 03. 17.

Március 15.

Hosszú hétvége volt, 4 napos. Minden napra jutott valami program. Március 15.-én délelőtt a Budai várba mentünk fel. Odafelé, a tömeg ellenére siklóval, vissza pedig gyalog.















Ennyi minden történt...

Az elmúlt másfél hónapban.

-Óvodai farsang
Mindannyian 101 kiskutyának öltöztetek. A fejdíszt magatok készítettétek, és az óvónénik öntapadós tapétából foltokat vágtak a ruhátokra. Helyes kis csapat voltatok. Edit néni beöltözött Szörnyellának:-)









-Farsang otthon
Még januárban beígértem Neked egy "házi" farsangot, mert mindenáron fel akartad venni a szellem jelmezed, amit Hunortól örököltél. Meghívtuk Mesit, Timit, Hunort, Mátét, Botondot, és Jucit. Jó kis buli volt, bár a viselkedésed hagyott némi kivetnivalót... Irigykedtél és kisfőnököt játszottál.

-Temetés
Február 25.-én volt Anyu temetése. Te is eljöttél és nagyon jól viselkedtél. Szép temetés volt, nagyon sokan eljöttek. Az óvodából szinte mindenki ott volt. Még szülők is jöttek.

-Máté szülinapja
Amit egy kínai étteremben tartottunk

-34 éves lettem
Ami csendesen zajlott

-Színház
Már egy ideje vadásztam A dzsungel könyve című előadásra jegyet, és végre sikerült is szereznem. Március 15-én este néztük meg. Nagyon tetszett Neked is, végig érdeklődve figyelted, sőt még itthon meg kellett hallgatnunk újra a zenéjét pedig már igencsak késő volt.

És ami lesz... Közeleg a névnapod, holnap köszöntünk fel, Karolinával együtt, akinek szülinapja lesz szintén 19.-én. Egy étterembe megyünk majd.
Szombaton bejössz velem dolgozni, már nagyon várod.
Jövő héten pedig kezdődik az ovis úszás. Ugyan az a "cég" szervezi, aki a bölcsiben is, úgyhogy remélem tetszeni fog.

És még millió ötlet és terv van, amit meg kellene csinálni, valósítani. Lefoglaltuk a nyaralásokat is. Ami már biztos, július első hétvégéjén Egerbe megyünk, majd augusztusban egy hét Balatonszepezd Papával és Viktorékkal, majd egy hét Balatonlelle Keresztmamiékkal, akik akkor már öt tagú család lesznek.

Az idő is kezd javulni, múlt hét végén már a télikabátot is levehettük. Igaz, most esős idő van, de reményeink szerint jövő héten már újra kisüt a nap.