2008. 11. 19.

Oltás

Tegnap megkaptad a Prevenar (pneumococcus elleni) oltást. Még szeptemberben beszéltünk a doktornénivel, hogy ha közösségbe mész, mindenképp beadatjuk, mert Apa is elég beteges gyerkőc volt, hátha kivédhetjük ezt valamelyest. Időközben ez az oltás ingyenes lett. Már rég megrendeltük, de csak november 18.-ra volt időpont, ami nem is baj, mert előtte úgyis folyamatosan betegeskedtél.
Szerencsére a szurinak nem lett semmi különösebb mellékhatása. Kis hőemelkedésed volt tegnap, de látszólag semmi nem fájt. Az oltást egyébként jól viselted. Apával mentél és csak egy picit sírtál.

Mindenki kidőlt:-(

A vasárnapi szülinapi bulid után mára eljutottunk oda, hogy a vendégsereg 90%-a lebetegedett. Én hétfőn reggel kezdtem el hányni, majd másnap folytattam hasmenéssel. Nem volt vészes, biztos voltam benne, hogy gyomorrontás, így mentem dolgozni is. Kedden Mama hívott, hogy Karolina is beteg, majd kiderült, hogy Ági is, és ami a legszomorúbb, hogy Keresztmami és Keresztpapi is lebetegedett olyannyira, hogy Fecó el is ájult, és mindkettőjüket mentő vitte be a László kórházba:-( Azért aggódom értük legjobban, mert Gabónak már csak néhány hete van hátra szülésig. Holnap kiderül, hogy mi okozta ezt az egészet.
Még tegnap délután megtudtuk, hogy Kriszta is beteg, sőt ő már vasárnap sem érezte jól magát. Szintén tegnap estére pedig Mama is kidőlt.
Kíváncsian várom ezek után hányan jönnek majd el a karácsonyi ebédre;-)