2008. 09. 25.

Négy nap után...

... nem merek messzemenő következtetéseket levonni, de eddig várakozásomon felül alakul minden.
Ma reggel 8 előtt kellett menni reggelire. Már út közben hajtogattad, hogy leves, gombóc, kolbász. Valószínűleg éhes voltál. Aztán amikor bementünk, a gondozónénik asztalán volt egy zacsiban két kifli és mindenáron meg akartad kaparintani. Lassacskán csak megérkezett a reggeli, ami vajas kifli volt és gyümölcs joghurt. A kiflit megetted, a joghurtot belapátoltad, majd indultál játszani. Elbúcsúztam Tőled, mondtam, hogy el kell mennem, de játszás és ebéd után itt leszek. Ekkor tartottad a kis karod, hogy vegyelek fel, de nem sírtál. 3/4 12-re kellett visszamennem. Ott ültünk másik három anyukával a váróban, amikor jött ki Ági néni, és kérdezte, hogy van-e nálam chips, mert bár mindent megettél, még kekszet is kaptatok a rakott karfiol és banán után, Te chipset akartál enni. Nem is értem honnan jött ez, hiszen nem eszünk túl gyakran chipset. Aztán vártuk, hogy vége legyen az ebédnek. Egyszer csak újból megjelent Ági és mondta, hogy lefektet, mert még ebéd előtt elterültél a szőnyegen olyan fáradt voltál. Pont ma egy darab alvós állat nem volt nálam, mert délelőtt kimostam mindkét Vizit és Dudut is. Kaptál viszont kölcsön egy Malackát. Kicsit később jelezték, hogy elaludtál. Kint aludtatok és mikor kimentetek még mondogattad, hogy homokozni, csúszik, de aztán szépen elcsendesedtél és szundiztál.



Fél 2 körül keltél fel vidáman, mosolyogva. Ma is táncoltál az asztal tetején, és ismét verekedtél. Tomikát ütötted meg, aki Veled együtt kezdett hétfőn. Szegénykém jött ki és mondta, hogy megverte őt egy kisfiú és még bocsánatot sem kért. Kiderült, hogy Te voltál. Marika néni mesélte, hogy ebédnél meg odaültél minden asztalhoz, mert nem győzted kivárni míg leültetnek és megkapod a hamit.

Ja és Ági néni evett egy almát, amit a kezében tartott és felelőtlenül leengedte a karját, mire Te rácuppantál a másik végére. Már félek, hogy azt hiszik éhezel. Alvás után is benéztünk Mamához, aztán gyorsan letámadtad az egyik óvónőt, és zsömlét kunyeráltál tőle;-)

Ma felmondtam a régi munkahelyemen. Fura érzés volt, bár munkám nem lett volna, mert megszűnt a cég tevékenységi köre, azért csak eltöltöttem ott 7 évet. Holnap pedig megyek az új helyre kicsit gyakorolni.


Egyébként a mai nap már eléggé hasonlított a jövő heti éles bevetéshez, annyi különbség volt, hogy most csak 8-ra kellett menni, ha dolgozok akkor már indulnom kell onnan 8-kor. Legkésőbb 6-kor kelnem kell majd. Húzós lesz. Így is szörnyű volt a reggeli rohanás, ráadásul az eső is esett és olyan béna voltam, hogy alighogy kiértünk a kapunk kiborítottalak a babakocsiból:-(