2008. 11. 18.

Jó buli volt

Vasárnap, igaz egy hét késéssel, de megtartottuk a születésnapodat. Sok embert vártunk, sokat készültünk;-) A vendéglista: -Mama, Papa, Viktor, Karolina, Nagypapa, Ági, Ancsa, Máté, Sam, Kriszta, Ricsi, Roni, Toni, Keresztmami, Keresztpapi, Botond és ugye mi hárman.
Az ilyen nagy összejöveteleknél most már szokás szerint műanyagtányéros, hidegtálas vacsit csinálunk. Voltak szendvicsek (tojáskrémes, tonhalas, szalámis,) saláták, fasirgolyó, töltött husi és sajttál.
Az evészet után felköszöntöttünk. Kaptál egy Teletubbies tortát, és én is sütöttem Neked egy Ada-féle fekete erdő tortát. Sajnos ennél a résznél volt egy számomra kellemetlen közjáték is, de ez itt és most nem lényeges. A tüzijátéknak ismét nagy sikere volt és persze nagyon élvezted azt, hogy körülötted forog a világ.




A tortázás után a kis csapat szétszéledt a lakásban, majd egy idő után nagyapád szólt, hogy nem adtuk oda Neked az ajándékokat. Gyorsan összetrombitáltuk a szobába a népet és mindenki átadta az ajándékát. Tőlünk egy triciklit kaptál, ezt már megkaptad előre, hogy tudjuk még használni. Kaptál még pénztárgépet, favonatot, zenélő tigrist, ruhát, fa xilifont, Kipp-kopp könyvet, Anna, Peti és Gergő könyveket, beszélő Elmot.




Fél kilencig tartott a banzáj, utána még kicsit összekaptuk a lakást, majd hulla fáradtan ágyba zuhantunk. És ismét megállapítottuk, hogy kinőttük a lakást;-)