2008. 11. 01.

Már megint...

4 nap bölcsi után megint lebetegedtél. Tegnap reggel ébredés után melegnek éreztem a fejed és előtt már gyanús volt, hogy motyogtál álmodban. Ébredés után 38,3 volt a lázad. Gyors kupaktanács, hogy mi legyen. Ráadásul Jenny kutyus egész éjjel sírt, nem tudott lábraállni. Nekem viszont muszáj volt bemennem a munkahelyemre, legalább a legszükségesebbeket elintézni. Végül úgy egyeztünk meg Apával, hogy megcsinálom bent amit kell, utána hazajövök és ő mehet dolgozni. Hétfőn, kedden is én leszek Veled. Nem akartam próbaidő alatt "lógni", de egyszerűen muszáj, mert Apának dolgoznia kell. Jövő hét pénteken amúgy sem lesz bölcsi és akkor ő lesz majd szabin.
Szóval Apa elvitt a doktornénihez, aki megállapította, hogy most az orrmandulád van begyulladva. Délután és este még lázas voltál, ma eddig megúsztuk hőemelkedéssel. A kedved amúgy jó, emiatt nehéz is Veled a lakásban bezárva.
Szerencsére az étvágyad sem hagyott el;-) Mostanában annyit eszel, hogy csak lesünk. Persze nem főzeléket, hanem krumplihusikát, lízst, lebest;-)