2009. 05. 30.

Gyereknap

Tegnap délután gyereknap volt a bölcsiben, amire mi, szülők is hivatalosak voltunk. Az időjárás végül kegyes volt hozzánk, ugyanis a rendezvény kezdete előtt negyed órával esni kezdett, de 1/4 4 körül el is állt.
A csoportszobák teraszán különféle játékok voltak kirakva, a Ti csoportotok előtt például egy felfújt kismedence több száz labdával. (Annak idején nagyon gondolkodtam, hogy veszek itthonra ilyen labdát, most viszont örültem neki, hogy mégsem tettük meg).
Volt ahol alagutas sátor volt, ezt is kipróbáltad. A legnagyobb attrakció azonban egy tűzoltó autó és egy rendőrségi autó volt. Egész héten mondogattad, hogy jön a tűzoltó autó, amikor azonban megérkezett az udvarra, elmenekültél onnan. Nem akartál beülni sem abba, sem a rendőrautóba. Nagyon jópofa volt, ahogy egyszerre szirénázott a két autó.
Szerencsére mire minden gyerek (és persze a szülők) kiélték vágyaikat, és lecsengett a tömeg, Neked is megjött a kedved. Beültél a rendőrautóba, ami nekem is jól jött, mert a rendőrök épp nem voltak ott, így kipróbáltam a szirénát;-)

A "buli" képekben:






Nincsenek megjegyzések: